Metode si conditii de livrare

1. Livrare la fabrica sau la cel mai apropriat magazin fara costuri suplimentare (pick up in store ).

2. Livrare la Bucuresti si imprejurimi gratuit.Timpul de livrare depinde de servicii de transport al firmei. Detalii telefonic.

3. Livrare cu firma de transport sau curierat contracost. La aceasta metoda costul de transport este suplimentar si neinclus in pretul produsului. Costuri, timpul de livrare si alte detalii se comunica telefonic (daca clientul aranjeaja transportul va rugam sa alegeti optiune pick up in store) .

Timpul de livrare depinde si de disponibilitatea produselor. Va rugam uitati la detaliile produselor pentru timpuri estimative de livrare si recomandam sa ne contactati inainte de a achita un produs ca sa se evita eventuale neintelegeri.

Metode si conditii de plata

Momentan plati se efectuaza numai prin ordin de plata sau prin banking direct in contul : CECEGR0230RON0368976

Limitari de raspundere la comenzi

Avem drept de a refuza oricare comanda online produselor care nu se afla pe stoc momentan, de aceea va rugam inainte sa platiti produsele care nu se afla pe stoc sa confirmati disponibilitatea lor telefonic, prin e-mail, sau situl respectiv(mesaj).In cazuri respective suntem obligati sa va returnam intreaga suma fara cheltuieli de transferuri bancare.

Limitari de ordin tehnic al sitului

Echipa Xylon face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest web site, totusi pot aparea mici diferente.Fotografia are character informativ si poate contine accesorii si obiecte neincluse in pachetele standard, culori pot difera dupa setarile de ecran, sau unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori. Pentru confirmarea lor va rugam sa ne contactati sau sa vizitati cel mai apropriat magazin Xylon la dumneavoastra sau sa comandati inainte o mostra.

Daca situl apare cu defecte va rugam incercati sa reinoiti (F5) pagina. Browserul preferat este Google Chrome.Xylon nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Incheierea acordului

Xylon isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile, preturi şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Calitatile parchetului

Extra

EXTRA : fata perfect curata cu taiere radiala, flacara si oglinda

NATUR : se admit noduri sanatoase pana la 2 mm

Natur quality
Terra quality

TERRA : fata perfect curata cu alburn pe fata

RUSTIC : se admit noduri sanatoase de 2-5 mm, alburn, diferente de culoare

Rustic quality
Tavern quality

TAVERN : se admit noduri negre de 5-10 mm, alburn, diferente de culoare


Contact                        

0246 251 600

     xylon.ro@gmail.com    

 

 

 

 

 

Newsletter